Na glavno vsebino

TÜV®

 
Certificiranje

Certificiranje

Podjetja vidijo dodano vrednost v tem, kako lahko standard izboljša njihove poslovne procese in zmanjša količino odpadkov, predelavo in stroške. Še posebej je to vidno pri proizvodnih podjetjih s podobnimi izdelki, storitvami in cenami saj uporabljajo certifikat, da dobijo konkurenčno prednost.

več o tem

Usposabljanja

Usposabljanja

TÜV Austria organizira izobraževanja z namenom, da lahko svojim strankam in zainteresiranim udeležencem pokaže, kaj je uporabna vrednost pridobitve ISO certifikata. Naš cilj je, da vsa podjetja, ki so certificirana s strani TÜV Austria, po preteku 1 leta lahko dokažejo dodano vrednost oziroma ROI pridobitve. Ne želimo, da je certifikat samo papir, zato vas opremimo z znanjem, ki vas spodbuja in opremi z znanjem, da ISO uporabite kot sredstvo za izvajanje pozitivnih sprememb v vašem podjetju.

več o tem

Materiali in varilna tehnika

Materiali in varilna tehnika

Moderni materiali in njihov nenehni nadaljnji razvoj so osnova za konkurenčni industrijski izdelek. Tržišče nenehno zahteva nove izdelke za nove načine uporabe.

Mi vam lahko povemo ali material resnično ima takšne lastnosti, kot so navedene v njegovi deklaraciji. Pri preizkušanju kakovosti materialov in materialnih vezi je v ospredje postavljena korist uporabnikov, ki se odraža v kakovosti in varnosti nekega materiala.

več o tem

Pregledi igral

Pregledi igral

Vsako leto se na igriščih in igralih poškoduje več tisoč otrok. Otroci in mladostniki so najbolj ranljiva skupina, hkrati pa statistika kaže, da so glavni razlog za smrt pri otrocih različne vrste poškodb.

TÜV Austria servis kot neodvisna inštitucija vam zagotavlja osnoven in najtemeljitejši ukrep zagotavljanja varnosti, ki daje kredibilen dokaz o ustreznosti. Naš spekter pokriva certificiranje in testiranje zunanjih otroških igral, igrač, plezalnih sten, bazenov, opreme za bazene, vodnih toboganov idr.

več o tem

  •  | Tiskanje
to top