Na glavno vsebino

TÜV®

Notranji presojevalci sistemov vodenja

Notranji presojevalci sistemov vodenja

Uspešni presojevalci s področja kakovosti v svojem delu združujejo tako organizacijske komeptence kot strokovnja znanja, da lahko učinkovito prenesejo v podjetje pomembne zahteve vodstva. Ravno tako morajo imeti dovolj znanja oziroma mehkih veščin, da lahko uspešno opravijo notranje presoje v podjetju in s tem pripravijo zaposlene na sledenje procesom ter pomagajo, da je organizacija usmerjena k rešitvam. 

Tečaj za notranje presojevalce sistemov vodenja

TÜV Austria organizira praktično naravnan tečaj za notranje presojevalce sistemov vodenja. Glavna tematika bodo zahteve standardov nove generacije, s čimer uspemo pokriti vse serije ISO standardov (9001, 14001, 45001, ...), ki jih mora notranji presojevalec poznati, da lahko aktivno in učinkovito vodi in usmerja vodstvo in zaposlene h kontinuiranemu napredku.  

Katere aktivnosti mora izvajati notranji presojevalec v podjetju in kakšna je njegova vloga? Kako lahko izkoristi svojo vlogo za motiviranje zaposlenih? Kako lahko predstavi vodstvu možnosti za napredek in pripravi organizacijo na uspešno presojo s strani certifikacijskega organa ali kupca?

Tečaj je namenjen vodilnim delavcem in predstavnikom vodstva, odgovornim za sistem vodenja, vodjem procesom in notranjim presojevalcem. Zaželjena je udeležba tudi presojevalcev procesov in svetovalcem.

Podrobnosti o tečaju

Termin: 4. in 5. oktober 2023

Delavnica bo trajala 2 (dva) dni in sicer vsak dan od 9. do 15. ure.

Izvedbo bomo glede na situacijo prilagodili tako, da jo bomo lahko izvedli hibridno, če bodo takšne želje in potrebe.

Če bodo razmere tako zahtevale bomo delavnico izvedli preko spleta, v celoti ali po delih.

O vseh prilagoditvah, če bo do teh prišlo, boste pravočasno obveščeni.

Način dela: Predavanja in delo v skupinah (delavnice in vaje).

Kaj potrebujete: Zaradi sodelovanja na vajah naj imajo udeleženci s seboj izvod standarda ISO 9001:2015 oziroma ISO 14001:2015 oziroma ISO 45001:2015.

Prijava na tečaj

Page 1

Prijava na obveščanje o seminarjih, razpisih in novostih s področja certificiranja, ESG in CSR novostih

Prijava na obveščanje o seminarjih, razpisih in novostih s področja certificiranja ESG in CSR novostih

ODJAVA: v primeru odjave en (1) dan pred pričetkom seminarja vam obračunamo administrativne stroške v višini 30% kotizacije. Pri odjavi na dan seminarja kotizacije ne vračamo. V primeru nezadostnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi seminarja ali spremembe datuma izvedbe.

Pridržujemo si pravico do spremembe lokacije izvedbe seminarja.

  •  | Tiskanje
to top