Na glavno vsebino

TÜV®

News article

Partnerstvo TÜV v IRDO projektu HORUS – sodelujemo pri izdelavi certifikacijske sheme

  •   18.04.2023
  •   Life, Education and Certification
  •   ustvaril/-a Tina Vadas

Podjetje TÜV AUSTRIA SERVIS (Slovenija) je kot podporni partner že v lanskem letu z namenom razvoja modela certificiranja pristopilo k izvedbi projekta HORUS – Slovenska NAGRADA in CERTIFIKAT za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj

Podjetje TÜV AUSTRIA SERVIS (Slovenija) je kot podporni partner že v lanskem letu pristopilo k izvedbi projekta HORUS – Slovenska NAGRADA in CERTIFIKAT za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj. Vodilni partner, ki se že od leta 2009 ukvarja s podelitvijo nagrad HORUS, je IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti. Sodelovali smo pri razvoju modela certificiranja in pomagali izoblikovati Osnovni Certifikat za strateško celovitost pravne osebe in Osnovni Certifikat za projekt.

 

V letu 2022 smo partnerji pri projektu Horus prvič podelili:

B1 - Osnovni HORUS Certifikat za strateško celovitost pravne osebe (majhna, neprofitna pravna oseba), kjer se ocenjuje strateški pristop podjetij ali zavodov k družbeni odgovornosti in trajnostnemu razvoju). HORUS 2022 – Certifikat za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj za celotno organizacijo sta prejela:

 

 

B2 – Osnovni HORUS Certifikat za projekt  (majhna, profitna pravna oseba), kjer se ocenjuje sodelovanje: gospodarstvo, okolje, družba. V letu 2022 je bil HORUS 2022 – Certifikat za družbeno odgovornost  in trajnostni razvoj za projekt podeljen podjetju

 

 

Bolj podrobne predstavitve HORUS finalistov v letu 2022 si lahko ogledate tukaj: HORUS Slovenska nagrada za družbeno odgovornost

 

Čestitamo zmagovalcem HORUS 2022 (prejemnikom nagrad ter prejemnikom CERTIFIKATOV  in se veselimo skorajšnje objave RAZPISA HORUS 2023.

Prijavite se na naše e-novičke in izvedite prvi!

 

Za sodelovanje v razpisu prijavitelji izpolnijo specializiran vprašalniki, usklajen s smernicami Standarda za družbeno odgovornost ISO26000:2010, načeli ESG (okoljski, družbeni in upravljavski vidik) ter drugimi aktualnimi evropskimi in nacionalnimi okviri na področju družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja.

 

Preberite si več o HORUS DOBRIH PRAKSAH prejšnjih DELAVNICAH ZA PRIJAVITELJE in 

RAZPISU HORUS 2022.

 

Če želite več informacij ali bi se želeli prijaviti tudi vi NAS KONTAKTIRAJTE in z veseljem vam bomo pomagali na vaši družbeno odgovorni in trajnostni poti.

 

 

Prijavite se na naše e-novičke in izvedite ključne informacije prvi!

 

  •  | Tiskanje
to top